SUP lessen

SUP Apeldoorn geeft vanaf komend voorjaar SUP Technieklessen en SUP Yogalessen!

U kunt zich inschrijven bij ons voor twee verschillende soorten lessen. Wij geven SUP Yoga en SUP Technieklessen. Voor beiden lessen gelden dezelfde tarieven (zie Tarieven).

SUP Yoga geven wij voornamelijk op Bussloo, mits dit niet verandert. De SUP Technieklessen worden op verschillende locaties gegeven. De locatie geven wij ruim op tijd aan. Houd hiervoor onze website en social media (zie Contact) in de gaten.

 

 

SUP Technieklessen

Bij de SUP Technieklessen staat, zoals de naam al zegt, de techniek van het suppen centraal. Zo staat binnen 5 minuten misschien al rechtop op uw SUP en kunt u rustig cruisend de wereld op een relaxte manier vanaf het water verkennen. U kunt echter ook intensiever suppen voor een serieuze work-out voor het hele lichaam. Als u de technieken van het suppen steeds beter beheert, bijvoorbeeld wat de beste houding is, hoe u een goede slag maakt en hoe u het meest efficiënt peddelt, zult u merken dat u steeds meer kracht opbouwt en sneller vooruitkomt.

De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

SUP Yoga

Wilt u toch meer rust, dan kunt u eens SUP Yoga proberen. Bij SUP Yoga wordt de ontspannende werking van het suppen gecombineerd met de meditatieve werking van yoga. We beginnen met een korte introductie in Stand Up Paddling. Daarna zullen we met een combinatie van yoga asana’s en Pilates/oefeningen werken aan kracht, souplesse, coördinatie, balans en ontspanning. Het bewaren van uw evenwicht op uw (opblaasbare) SUP board zorgt voor een extra dimensie. We eindigen met een korte meditatie. U zult merken dat u als herboren van uw SUP board stapt!

Voor de SUP Yoga-lessen is geen SUP-ervaring vereist. U kunt ook meedoen als u nog nooit gesupt heeft.